Novi obrazi v članski ekipi

Na ponedeljkovem prvem članskem treningu se bodo ekipi pridružili tudi štirje novi igralci. Skladno z dolgoletno prakso kluba gre za fante iz domačega okolja. Dva sta povratnika v vrste rumeno modrih, dva pa novinca v prvoligaškem futsalu.

Dejan Bojkić se k Bronxom vrača iz italijanske Palmanove. Prepričani smo, da bo pod vodstvom trenerja Pertiča hitro prišel v staro formo in s svojimi zadetki razveseljeval navijače rumeno modrih.

Tudi Marin Mandir se v klub vrača iz tujine. Zadnje dve leti je igral nogomet v Avstriji. S svojo vztrajnostjo in borbenostjo bo zapolnil vrzeli, ki so nastale z odhodom nekaterih igralcev.

Nemanja Jakovljević in Nikola Ećimović sta novinca na slovenski prvoligaški futsal sceni. Do sedaj sta igrala za NK Korte. S futsalom pa imata že precej izkušenj nabranih na lokalnih turnirjih, kjer jih je tudi opazilo budno oko našega trenerja Damirja Pertiča. Ne dvomimo, da bosta fanta tako kot številni pred njimi, ki so se uveljavili v našem klubu, predstavljala popestritev in okrepitev za našo ekipo.

Vsem štirim novincem, kot tudi ostalim članom ekipe želimo uspešne priprave in veliko osvojenih točk v prvenstvu.