Novost: futsal končno tudi na TV ekranih

Z letošnjo sezono smo končno dočakali preboj futsla na televizijske ekrane. Zasebna televizijska postaja Šport TV se je v dogovoru z NZS odločila nadgraditi medsebojno sodelovanje z redno tedensko športno oddajo Futsal magazin.

Naj spomnimo, da smo bili ravno Bronxi tisti, ki smo na to TV postajo uspeli pripeljati futsal. Prva prvenstvena tekma 1. SFL, ki si jo je lahko ogledalo občinstvo iz cele Slovenije je bil namreč nepozabni derbi v Koprski Bonifiki, ko sta se pred 2000 obiskovalci udarila obalna rivala Bronx in Izola. Celoten projekt, ki ni malo stal smo takrat financirali iz lastnih sredstev in sredstev naših pokroviteljev.

Že čez dobrega pol leta smo na Šport TV pripeljali finale slovenskega pokala, ki se je ravno tako odvijal v Areni Bonifika. Takrat nam je tudi zveza, najbrž opogumljena z izjemnim uspehom in gledanostjo obalnega derbija priskočila na pomoč.

Nadaljevanje je prineslo tudi prenose v živo in cela Slovenija si je lahko ogledala čudež iz term Olimije, ko smo Bronxi odnesli na obalo lovoriko pokalnega zmagovalca.

Sedaj je pred vsemi futsal akterji nova priložnost. V udarnem terminu se bo na prvem programu predvajal Futsal magazin. Odaja, ki bo spremljala prvoligaško futsal tekmovanje in vsa ostala dogajanja vezana na ta šport. Vabljeni k ogledu.