Obalno Kraški derbi tokrat v soboto

Zanimivost tega kroga je, da se bodo takoj po opravljenem žrebu pokalnega polfinala ravno isti nasprotniki udarili med sabo tudi za prvenstvene točke. Litija gostuje v Tolminu, Bronxi pa gostijo Casino Safir.

Tekma na Škofijah ne bo imela velikega tekmovalnega naboja, saj sta ekipi trdno zasidrani na svojih pozicijah. Do sprememb v zadnjih dveh krogih ne more več priti. Ravno to je dovolj velik razlog, da se nasprotnika pomerita v odprti igri in tako privoščita obiskovalcem kar največ športnih užitkov.

To je tudi zadnja domača tekma Bronxov v dvorani na Škofijah, saj bo kot je že znano pokalno tekmovanje izpeljano v dvorani Bonifika v Kopru. Iz tega razloga vabimo vse domače navijače, da se srečanja udeležijo in skupaj z igralci zaključijo zanimivo sezono, čigar vrhunec nas šele čaka s finalom pokalnega tekmovanja.

Vstopnine na tekmo tokrat ne bo, bo pa možno prispevati prostovoljne prispevke, katere bo klub namenil nesrečno obolelemu mlademu igralcu ekipe Dobovec s katero že tradicionalno gojimo zelo korektne odnose.