Obetaven zaključek leta. Bronxi s točko iz Sodražice.

Zaključek koledarskega leta je prinesel nekaj nasmeha na obraze naših fantov. Z zelo zahtevnega gostovanja v Sodražici so se vrnili z veliko točko. Maščevanje za domači poraz sicer ni uspelo vendar je tudi točka za ekipo, ki je nastopila, velika kot tri.

Vedelo se je, da domači gojijo futsal, ki je precej obrambno naravnan in, da na tekmi najbrž ne bo dosti zadetkov. Tako je na koncu tudi bilo. Veseli pa, da so se tudi naši igralci vedeli prilagoditi situaciji na igrišču in niso dovolili, da bi domači izkoriščali svoje najmočnejše orožje: protinapad.

Tekma se je nagibala zdaj na eno zdaj na drugo stran. Prvi polčas se je končal celo brez zadetkov. Povedli so domači, Bronxi pa so izenačili in nato prvzeli vodstvo. V 29 minuti so domači izenačili in tak izzid je obveljal do konca srečanja.

S to točko so Bronxi znova dohiteli Velike Lašče in nekoliko lažje čakajo na nadaljevanje prvenstva. V pavzi, ki sledi bo potrebno v ekipi še marsikaj postoriti, da se bo v drugem delu lahko enakovredno kosala z ostalimi ekipami. Pavza bo veljala za vse igralce razen za našega trenutno najbolj vidnega člana. Nik Zajc je bil namreč vpoklican na priprave članske reprezentance na kar smo vsi v klubu zelo ponosni. Prepičani smo, da je v naši ekipi še kar nekaj igralcev, ki bi lahko dosegli enak nivo igranja le tako zavzeto bi morali vsi trenirati pa bi prišli tudi rezultati.