Obletnica in nadaljevanje izjemno uspešnega sodelovanja

Božično novoletni prazniki prinesejo nekaj prostih dni tudi botru naših mlajših selekcij in ambasadorju kluba Domnu Črnigoju. Kot ponavadi je takoj ob prihodu v rodni kraj najprej obiskal dvorano Burja in si ogledal potek 21. Festivala malega nogometa na Škofijah. Seveda smo ga na veliko veselje sodelujočih na turnirju v starostni kategoriji U9 takoj “uporabili” kot podeljevalca pokalov najuspešnejšim ekipam in posameznikom. Obveznost je kot vedno opravil z velikim veseljem.

Obisk smo seveda izkoristili tudi za pregled storjenega v zadnjem letu na področju naših mlajših selekcij. Za predstavitev vseh naših dosežkov nismo potrebovali veliko časa, saj Domen pozorno spremlja dogajanje in je z njim več kot odlično seznanjen. Najbolj pomembno je dejstvo, da sta obe strani; Tako FC Bronx kot Domen Črnigoj izrazili veliko zadovoljstvo nad projektom, ki se je pričel pred letom dni in nad rezultati, ki jih je prinesel tako, da je bilo nadaljevanje sodelovanja, čeprav le to niti ni bilo časovno omejeno, samoumevno.

V izmenjavi mnenj je bilo veliko pohvalnih besed namenjenih tudi sezoni, ki je v teku, saj Bronxi kljub dejstvu, da v praktično vseh starostnih kategorijah nastopajo z vhodnimi letniki, kar pomeni, da bodo plodovi tega dela pobirani šele naslednjo sezono, še vedno držijo pozicijo najuspešnejšega kluba v državi na področju mlajših selekcij.

FC Bronx Škofije izraža veliko zadovoljstvo in ponos, da ima podporo tako uspešnega športnika, kar se nedvomno odraža tudi pri našem uspešnem delu z mladimi.