Od rumenega dresa se je poslovil Slaven Radiškovič

Petkova tekma z Mariborom je imela tudi nekoliko bolj slavnosten uvod. Pred samim pričetkom so namreč soigralci pripravili manjše presenečenje svojemu zdaj že nekdanjemu soigralcu Slavenu Radiškoviću. Dolgoletnega člana našega kluba, ki se je odločil kariero nadaljevati in najbrž tudi zaključiti v Italiji, so namreč povabili na igralno površino, kjer mu je lepo napolnjena dvorana namenila dolg aplavz. Iz rok kapetana Nika Zajca pa je prejel spominsko darilo. Gre za umetniško delo izjemnega umetnika Zvoneta Mordeja, ki je Slavena spravilo v dobro voljo, saj na komičen način izpostavlja njegove najbolj značilne vrline.

Že dan kasneje je Slaven debitiral za svoj novi kluba: Maccan Prata in dokazal, da so z njegovim prihodom pridobili izvrstnega igralca. Za svojo ekipo je namreč dosegel vse tri zadetke za končno točko, ki so jo osvojili. Več o navdušenju italijanske javnosti nad Slavenovo predstavo si lahko preberete na tej povezavi.

Slavenu želimo veliko sreče v novi sredini. Prepričani smo, da se bodo naše športne poti nekoč spet srečale. Če ne v vlogi igralca pa v kakšni drugi.