Odličen nastop mladih v Ajdovščini

Naša mladinska ekipa se je zelo izkazala na 10 turnirju Elita Nagode v Ajdovščini. Čeprav niso napredovali v 1/4 finale so bili rumeno modri enakovreden tekmec svojima kakovostnejšima in izkušenejšima nasprotnikoma. V prvi tekmi so mladi Bronxi odigrali neodločeno brez zadetkov z ekipo Transport Makovec. Sledili so penali za medsebojno prednost katere so naši izvajali bolje in si priigrali prednost v primeru enakega števila točk.

V drugem srečanju smo bili nesrečno poraženi od Vrhniške ekipe Salkon team z 1 proti 0. O drugem potniku v 1/4 finale je tako odločala zadnja tekma med Transporti Makovec in Salkom teamom. Ker se je le ta končala neodločeno brez zadetkov so najkrajšo potegnili ravno naši igralci.

Kljub temu smo z nastopom naše mladinske ekipe lahko zelo zadovoljni. Zagotovo se je obrestovalo dobro delo v zadnjih tednih, saj ni bilo ne duha ne sluha strahu, ki jih je spremljal na prvenstvenih tekmah. Da doseženi rezultati res nekaj pomenijo pove tudi dejstvo, da sta se obe ekipi iz naše skupine kasneje uvrstili med štiri najboljše. V 1/4 finalu je Transport Makovec celo izločil ekipo Banda de Popo katero so večinoma sestavljali mlajši igralci naše članske ekipe (Kolar, Depangher, Klinc, Peroša ..) kar zagotovo priča o moči ekipe katero so naši mladinci premagali na penale.

Več podatkov o turnirju je na tej povezavi