Odločilni petek za Bronx in Litijo

Prišel je dan, ko ni več možnih kalkulacij za rumeno modre. Dan, ko pride v poštev le zmaga, saj vse kaj drugega pomeni konec letošnje sezone za našo člansko ekipo. Dan, ko se morajo izkazati tako igralci kot tudi gledalci, saj bo njihova podpora na tako težki tekmi odločilnega pomena.

Čeprav so razmerja med ekipama neprimerljiva, čeprav premore Litija boljši igralski kader in ima bistveno večje finančne zmožnosti so Bronxi pred tremi dnevi dokazali, da se ob dobrem dnevu lahko kosajo z najuspešnejšo slovensko futsal ekipo. Ni veliko manjkalo in bi iz Litije prišli z zmago in bi bile nocoj vloge obrnjene. Žal se to ni zgodilo zato danes izbire ni. Rabimo zmago katero moramo doseči na kakršen koli način. Če nam to uspe so vrata polfinala še vedno odprta, če ne bo pa sezona zaključena.

Stanje v naši ekipi je solidno. Manjkal bo le Jan Palčič, ki je prejel četrti rumeni karton žal v zelo neprimernem trenutku. Vsi ostali igralci se zavedajo situacije in bodo zagotovo dali vse od sebe. Želijo si pa čim večje podpore občinstva zato danes res v dvorani ne sme manjkati nihče, ki mu Bronxi kaj pomenijo.

Več o povratnih tekmah četrtfinala je v napovedniku.

Foto: FC Litija