Okrepitve v članski ekipi

Kljub številnim obveznostim s festivalom malega nogometa Koper 2009 in novoletnim praznikom v klubski pisarni niso sedeli križem rok. Vse do zadnjih trenutkov prestopnega roka so potekali dogovori z igralci zanimivimi za naš klub. Na koncu je trud obrodil sadove, saj sta bila registrirana dva nova igralca. Oba sta sicer karieri zgradila z igranjem nogometa, vendar jima futsal nikakor ni neznanka. Veliko zaslug za odločitev, da se preiskusita v resnem igranju futsala, je imel naš nekdanji član mladinske ekipe in velik simpatizer našega dela Uroš Vežnaver. Le ta je na zgoraj omenjenem turnirju zmagal s svojo ekipo Zavaruj.si, nato pa se je aktivno vključil v delo našega kluba in zelo pomagal pri izvedbi tega projekta.
Z obema igralcema smo v klubu vzdrževali kontakte že dlje časa, zdaj pa je končno prišel čas, ko je želja prerasla v konkretno odločitev. Dogovor s Sandijem sicer pušča odprte možnosti, da odide nazaj v tujino v kolikor se do konca meseca ponudi prava priložnost. Verjamemo, da se bosta fanta hitro ujela z ostalimi soigralci in pomagala ekipi do lepih iger in pozitivnih rezultatov.
Sandi Pavlovič: Že dlje časa sem imel željo igrati futsal v prvi ligi. Ta se mi bo izpolnila v urejenem klubu, kjer imam kar nekaj prijateljev in znancev. Poleg tega je imel veliko vlogo pri moji končni odločitvi tudi novi “manager” Uroš.
Aleš Šmon: Nov izziv v moji športni karieri. Že od malih nog mi je futsal pri srcu in zdaj se bom lahko preiskusil na najvišjem nivoju. Zadnji dve leti sem bil stalno v kontaktu s predsednikom kluba g. Staničem, piko na i k moji odločitvi pa je dodal prijatelj Uroš Vežnaver. S klubom moramo najprej obstati v ligi, v bodoče pa upam, da bo prišla tudi kakšna lovorika.