Okrepljeni Bronxi nad vodilno ekipo

V petek 16 januarja se nadaljuje državno prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi. Na Škofije prihaja vodilni Dobovec, ki je že tako močno ekipo v zimskem premoru še dodatno okrepil. Številnim državnim reprezentantom in neuničljivemu Miletu Simeunoviču se je znova pridružil tudi reprezentančni vratar Mordej. Le ta je zapustil Italijo in v želji po osvojitvi državnega naslova okrepil svoj matični klub.

Da pa tekma na Škofijah ne bi izgledala kot igra mačke z mišjo so poskrbeli v domačem taboru. Čeprav brez velikega pompa so tudi na Škofijah v zadnjih dneh okrepili svoje vrste. S tem so se tudi spremenili načrti do konca prvenstva. Pred igralci in trenerjema je jasna naloga, da si brezpogojno izborijo obstanek, poleg tega pa še storijo vse kar je v njihovi moči, da se znova vrnejo na pozicije, ki bi omogočale nastopanje v končnici za prvaka.

Tako bomo v petek, poleg že znanih obrazov iz jesenskega dela prvenstva, v rumeno modrem dresu Bronxa lahko videli tudi nove igralce: Radič Jana, Perošo Mateja, Palčič Jana in Marka Hrvatina.

V domačem taboru so prepričani, da bodo nove ambicije podkrepljene z okrepitvami dovolj velika motivacija za vse igralce, da bodo favoritu iz Dobovca drago prodali svojo kožo.

Tekma se kot ponavadi prične ob 20.30. Vstop je prost.

Vabljeni k podpori domačemu moštvu.