Oslabljeni Bronxi poraženi tudi v Benediktu

Če je še v petek dodpoldan trener Krivičič računal na popolno ekipo v kateri naj bi manjkal le kaznovani Kamenčič se je v le nekaj urah situacija drastično spremenila. Ob štartu iz Škofij se je pokazalo, da poleg dveh vratarjev v Benedikt odhaja le še šest igralcev. Kolar in Radič sta izostala zaradi poškodbe, Zajc, Mirkovič in Stipaničev pa zaradi službenih obveznosti.

Seveda so se izhodišča za optimistična pričakovanja bistveno spremenila, kar se je pokazalo tudi na sami tekmi. Prvi polčas so Bronxi odigrali dobro, vendar svojih priložnosti kot ničkolikokrat do sedaj niso znali izkoristiti. Za svojo neučinkovitost so bili kaznovani tik pred koncem polčasa, ko so domači povedli.

Šokirani zaradi prejetega zadetka so v drugi polčas krenili mnogo slabše in dovolili domačim, da so zadeli še dva krat. Potem pa ni bilo več rešitve, da bi potapljajočo se barko še potegnili na površje. Ne igra z vratarjem ne brez njega nista prinesla željenega učinka, kar niti ne čudi saj je za kaj takega manjkalo preveč pomembnih nosilcev igre.

Do konca rednega dela prvenstva čaka Bronxe le še domača tekma z Litijo potem pa finalni turnir pokala in play off za prvaka. Upajmo, da bodo fantje v tem času dvignili nivo svoje igre in na igrišču začeli kazati drugačen obraz kot je to primer zadnje čase.