Oslabljeni Bronxi se bodo pomerili z Oplastom

Če gre v tretje rado bomo videli v petek. Bronxi so letos z Oplastom že dvakrat izgubili čeprav bi lahko bilo tudi drugače. Predvsem na zadnji tekmi v Kobaridu lahko objokujejo točke, ki so jim izpolzele iz rok. Po visokem vodstvu so namreč dovolili domačim, da so izvlekli točko.

V petek bo pot do pozitivnega rezultata še težja kot ponavadi, saj bodo Škofijoti zelo oslabljeni. Poleg že nekaj časa odsotnih Stampferja in Lakoseljca ne moreta nastopiti niti kartonirana Hrvatin in Šmon. Ninkovič še vedno čuti posledice poškodbe s tekme proti Nazarjam in najbrž tudi ne bo sposoben za nastop. Vprašljivo je stanje Grželja kateri ni bil niti na enem treningu z ekipo.

Vse te težave bodo priložnost za naše mlade igralce, da pokažejo svoje znanje občinstvu v Kobaridu. Ker pred seboj nimajo rezultatskega imperativa lahko nastopijo sproščeno in se iz težke tekme veliko naučijo.

V klubu je bilo dogajanje ta teden tudi drugače turbolentno in vprašanje je kako bo to vplivalo na igralce. Več o samem dogajanju bomo poročali po odigrani tekmi, saj je zdaj le ta najbolj pomembna.