Otvoritvena tekma nove sezone na Škofijah

Ta teden se pričenja 21 sezona tekmovanja v 1. slovenski futsal ligi. Čast, da odigrata prvo tekmo je doletela Bronxe in Puntar. Namesto v standardnem terminu v petek bo tokrat tekma odigrana že dan prej in sicer v četrtek 10. septembra s pričetkom ob 20.30.

Do premika dneva igranja je prišlo zaradi službenih obveznosti štirih igralcev domače ekipe. Zahvala, da bodo fantje lahko odigrali tekmo in zadovoljili tudi potrebe delodajalca gre vsekakor tudi ekipi in vodstvu Puntarja, kateri so s svojim pristankom bistveno vplivali, da se je tekma lahko premaknila.

Domačo ekipo je ravno v nepravem času doletela viroza in vprašanje je ali bodo vsi igralci sploh ozdraveli do tekme. Trener Krivičič bo najbrž šele v sredo; dan pred tekmo dobil več informacij kdo bo v četrtek sposoben igrati in kdo ne.

Ravno zaradi vseh težav, ki so se nakopičile v domači ekipi bodo fantje potrebovali podporo s tribun. Vstop na tekmo je kot ponavadi prost zato vabljeni vsi v četrtek v športno dvorano Burja na Škofije.