Pet Bronxov na pripravah reprezentanc

Poleg prvenstvenih bojev bomo v naslednjih dveh tednih priča dvema zboroma reprezentanc, ki bosta imela zelo močno zasedbo igralcev iz našega kluba.

Med 12 in 14 septembrom se bo v Laškem pripravljala reprezentanca U19. Svoje mesto za nastop na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki bodo potekale v naslednjem letu bodo skušali potrditi kar štirje naši igralci. Na reprezentančni zbor so vabljeni: Tilen Cupin, Žiga Mrak Kneževič, Davor Stanišič in Aleksander Stanič. Kaj kmalu bi imeli tudi petega igralca vendar se je vratar Andrej Baruca, ki je bil na čakanju na žalost poškodoval. Z našimi fanti bo na pripravah tudi eden izmed njihovih trenerjev Tadej Blaževič.

Le nekaj dni kasneje, v četrtek 17 septembra bo v Laško prispela članska reprezentanca. V štirih dneh bodo opravili nekaj treningov in odigrali dve prijateljski tekmi proti izbrani vrsti Srbije. Veseli nas, da je s povratkom v naš klub vabilo v reprezentanco znova prejel tudi Nik Zajc. Tudi člane čakajo pomembne kvalifikacije v letu 2021 zato si želimo, da bi na njih del ekipe bil tudi naš Nik Zajc.