Po dobri igri poraz v Sevnici

Bronxi so tekmo v Sevnici pričeli kot, da dolga pot v slabih vremenskih na igralcih ni pustila nobenih posledic. Še preden so se domači igralci zavedli kaj se dogaja, sta zadela Felda in Kamenčič. Sledilo je obdobje, ko so domači strnili svoje vrste in rezultat poravnali na dve proti dve. Kmalu so celo povedli a presenečenj za Sevničane še ni bilo konec. Zajc je do konca polčasa prispeval še dva zadetka in Bronxi so odšli na odmor z vodstvom.

V drugem delu pa povsem druga slika. Zdesetkana primorska ekipa ni zmogla tolikšnih naporov in le nekaj trenutkov nezbranosti je nagnilo tehtnico na stran domačinov. Le ti so izenačili v 25 minuti in do 29 minute ni nič kazalo, da bi se lahko rezultatsko odlepili. Nato pa je prišlo do totalnega mrka v vrstah Bronxov. V manj kot dveh minutah so prejeli kar tri zadetke in čeprav je Kamenčič še uspel znižati na 7 proti 5 v ekipi ni bilo več dovolj energije za še en preobrat.

Domači so to izkoristili in na koncu navidezno visoko zmagali. Našim fantom ni česa očitati. Znova so dokazali, da so iz kroga v krog boljši in, da se dokler so pri močeh lahko kosajo z vsako ekipo. Če bi nam še boginja fortuna letos bila malo bolj naklonjena, bi naši rezultati nedvomno bili še veliko boljši. Tako pa s kopico poškodovanih in bolanih igralcev pade vse breme na par igralcev, ki nato ne zdržijo cele tekme v vrhunskem ritmu. Glede na dejstvo, da se fantje zelo trudijo bi si v nadaljevanju prvenstva zaslužili tudi kanček sreče, ki bi nagadila njihovo dobro delo. Mogoče pa nas tisti zgoraj tudi usliši in pomaga že v petek v pokalu.