Po hudem boju domači poraz z Dobovcem

Prva domača tekma je Škofijotom pripeljala nasprotnika s katerim imajo slednji zadnja leta zelo negativen rezultatski izzid. Čeprav odigrajo zelo dobro in izgledajo superiorno na igrišču se na koncu ponavadi veselijo igralci Dobovca. Največji razlog za njihovo veselje je že vrsto let isti; fenomenalni vratar Mordej.

Drugače pa so številni obiskovalci uživali v razburljivi futsal predstavi, tako kot smo na tekmah teh dveh nasprotnikov že vajeni. Domačini so narekovali ritem igre in si ustvarjali priložnosti, gostje pa so na krilih izvrstnega vratarja odgovarjali z nevarnimi proti udari.

Prvo napako domačih igralcev je v zadetek spremenil Kroflič. Gostujoče vodstvo je izničil Peljhan. Drugič so gostje povedli na začetku drugega polčasa preko Vrabla, še v isti minuti je svojo napako popravil Kapun z zadetkom za izenačenje.

Odločilni zadetek je prispeval Rusmir. Trud domačih igralcev žal ni bil poplačan z zadetkom za izenačenje. Kljub številnim priložnostim se mreža Mordeja ni več zatresla, za kar ima največ zaslug ravno on sam. Tako kot ponavadi na Škofijah je bil izredno razpoložen in je najbolj zaslužen za nove točke, ki jih je njegova ekipa osvojila.

Časa za žalovanje ne bo veliko. Že v petek je na sporedu naslednja težka tekma. Bronxi gredo k Puntarjem v Tolmin, kjer je tudi tradicija krepko na strani domače ekipe. Vendar trud, ki ga fantje kažejo na igrišču enkrat mora obroditi sadove in zakaj to ne bi bilo že v petek.

Uredništvo se svojim bralcem na koncu še opravičuje za težave zaradi katerih je bila naša spletna stran med vikendom nedosegljiva. Težave so odpravljene tako, da upamo, da bo od sedaj naprej vse v redu.