Po končanem 12. Festivalu malega nogometa Koper 2010

Tudi letošnji festival je potekal v organizaciji KMN Bronx Škofije in ob generalnem pokroviteljstvu Mestne občine Koper. Za dobro razpoloženje in okusno hrano je poskrbel Kocka bar iz športne dvorane Burja. Novosti; več mlajših kategorij in ločen članski turnir na uvodni del in veliki Master v finalu so se dobro prijele in obetajo v naslednjem letu še večjo in najbrž rekordno udeležbo. Zadovoljstvo vseh prisotnih je lepo vidno v spodnji fotogaleriji.

fotogalerija>

Poleg številnih najmlajših vsako leto festival še posebej zaznamujejo nastopi ženskih ekip in veteranov iz kategorij +35, +45 in +55 let.

Letošnji članski turnir je v uvodnem delu ponudil ekipe, kjer so nastopili številni mladi in zelo talentirani igralci. Le ti so se izkazali z zavidljivim nogometnim znanjem.

Finalni Master turnir je bil prava paša za oči. Obiskovalci so na parketu lahko spremljali znane obraze tako iz velikega kakor iz malega nogometa. Med njimi so bili tudi državni reprezentanti in člani vidnih slovenskih klubov.

Številne pohvale organizatorjem, ki še vedno prihajajo iz vrst udeleženih ekip so obveza, da se naslednje leto znova srečamo v še večjem številu in tako še utrdimo pozicijo največjega malonogometnega dogodka v državi.