Po treh mesecih končno tekma na Škofijah (Foto)

Kombinirani ekipi Bronxa in Oplasta sta po točno treh mesecih odigrali prijateljsko futsal tekmo v dvorani Burja na Škofijah. Glede na dejstvo, da so gostje nastopili v kombinirani postavi v kateri so bili igralci različnih starosti so tudi v domačem klubu to priložnost izkoristili, da so v bistvu predstavili novo ekipo U17 za sezono 2020/2021. Tako so v našem moštvu prevladovali igralci, ki so v sezoni, ki se zaključuje še nastopali za selekcijo U15 (Božič Bor, Lian Pucer, Eurolind Shala in Kirjakovič Gal) in tisti eno leto starejši, ki so že v pretekli sezoni izkusili nastopanje v tej starostni kategoriji (Mustafoski Edin, Cupač Danijel in Dolher Nik). V veliko pomoč našim mladcem so bili zagotovo trije igralci, ki bodo v naslednji sezoni nastopali v selekciji U19 (Stanišič Davor, Cernaz Liam in Stanič Aleksander).

Čeprav rezultat ni bil v prvem planu ni nič narobe, če omenimo, da je zmaga ostala doma. Bronxi so Oplast premagali z rezultatom 7:4. Spremljali smo lahko pravi moški in čvrst futsal z veliko lepimi potezami in zadetki tako, da smo prepričani, da je tekma koristila obema ekipama. Fer srečanje je odlično odsodil sodnik Simon Radovac. Domači pa so po tekmi poskrbeli za pijačo za vse udeležence.

Zahvaljujemo se ekipi Oplasta za gostovanje na Škofijah, še posebej pa nas veseli dejstvo, da se je poleg našega kluba še nekdo “ojunačil” in čas po korona krizi izkoristil za pospešeno delo z mlajšimi selekcijami. Zato si v bodoče obetamo še kakšno tako lepo srečanje.