Po uradni otvoritvi sledi veliki zaključek 1. Summer futsal festa Koper 2018

Točno po odigrani polovici tekmovanja je organizator izpeljal tudi uradno otvoritev 1. Summer futsal Festivala Koper 2018.

V sredo se je kljub izjemno slabemu vremenu v dvorani znova zbrala množica ljudi, ki je bila priča izjemnim futsal tekmam, dvojni zmagi Bronxov, atraktivnem nastopu skupine Flip Capris in uradni otvoritvi festivala. Uradna otvoritev je tudi novost v programu prireditev, ki jih organizirajo Bronxi, ki pa bo zagotovo postala stalnica, saj je festivalu dala novo, višjo dimenzijo in zadovoljila vse prisotne.

V odsotnosti župana Borisa Popoviča se je otvoritve udeležil podžupan Peter Bolčič, ki je tudi življensko povezan s Škofijami, saj je njegova mama mnogo let upravljala z znano tradicionalno gostilno v našem kraju. Otvoritveni program je bil kratek a jedrnat in zanimiv. Najprej je vse prisotne pozdravil vodja organizacijskega odbora Marko Hrvatin, sledil je krajši nagovor predsednika kluba Željka Staniča, nato pa je svojo in občinsko podporo projektu izrazil tudi podžupan Peter Bolčič. Sledil je atraktiven program skupine Flip Capris, nato pa se je do zaključka nadaljeval izjemen futsal turnir selekcije u15. Kot zanimivost naj omenimo, da sta v finalu zaigrali kar dve ekipi Bronxov tako, da je vsem jasno, da je prvo mesto zagotovo ostalo doma.

Sledi veliki zaključek tekmovanja s trunirji selekcij U17, U19, veteranov, članov in deklet. Vse do nedelje torej več kot dovolj dogodkov za obisk Škofij.