Po velikem preobratu 11 zaporedna zmaga kadetske ekipe

Enajsta žrtev razigranih Bronxov je bila ekipa Vrhnike. Po velikem preobratu so Bronxi dobili tudi zadnji derbi v rednem delu tekmovanja. Jutri še domača tekma z Ivančno Gorico.

Rumeno modri stroj melje vse pred sabo. Tokrat je v derbiju rednega dela lige našo premoč morala priznati tudi drugouvrščena Vrhnika. Čeprav se je domačinom, ki so povedli s štiri proti ena v določenem trenutku nasmihala prestižna zmaga temu na koncu ni bilo tako. V finišu tekme so Bronxi dvignili ritem v višjo prestavo in s štirimi zaporednimi zadetki razžalostili domačo ekipo in občinstvo. Kot zanimivost naj navedemo, da so igralci naše ekipe dosegli kar sedem od devetih zadetkov, ki so padli na tekmi. Poleg petih v domačo mrežo sta namreč Cupin in Žabič zatresla tudi svojo. Tudi to domačim ni pomagalo, da bi Bronxom nanesli prvi letošnji poraz.

Statistiko tekme si lahko ogledate na tej povezavi

Jutri ob 19.15 je v športni dvorani Burja še zadnja tekma rednega dela prvenstva. V goste nam prihaja ekipa Ivančne Gorice. Obenem je to izredna priložnost, da s svojim obiskom počastite letošnje bravurozne predstave naših fantov in jim date dodatnega zagona za četrtfinale, ki se prične 24 februarja s tekmo v Keblju.