Pokalne sanje so se končale v Dobovcu

Kljub rezultatski krizi katera se igralcem obalne ekipe vleče že nekaj časa so le ti odpotovali v Rogatec odločeni, da temu naredijo konec. Napredovanje v četrt finale pokala je bilo za Bronxe velik izziv.

Tako so tudi pristopili v tekmo. Brezkompromisno so se podali v boj z domačimi igralci. Rezultat take igre je bilo zgodnje vodstvo. Že v 4 minuti je Šmon z natančnim strelom premagal domačega vratarja.

Nadaljevanje je žal prineslo že velikokrat viden scenarij. Ko bi morali nasprotnika pokončati s še kakšnim zadetkom se to ne zgodi. Kljub dobri igri in številnim priložnostim se mreža reprezentančnega vratarja Mordeja ni več zatresla.

Prednost so Škofijoti držali do 31 minute. Takrat je nezbranost gostujoče obrambe tudi z nekaj sreče kaznoval Stres. Kmalu za tem je Marolt zadel še drugič in Bronxi so morali postaviti Osojnika v vrata saj je časa za izenačenje začelo zmanjkovati.

Namesto izenačenja, za kar so imeli dovolj priložnosti, je srečanje tako kot v prvenstvu odločil Drobne. To je obenem pomenilo, da se Bronxi za letos poslavljajo od pokalnega tekmovanja.

Glede na razmere, ki vladajo v ekipi bo to mogoče v tem trenutku celo pozitivno, saj se bodo igralci lahko v celoti posvetili prvenstvu.