Polovično uspešen mladinski vikend

Izkupiček tega konca tedna v mlajših selekcijah: tri zmage in dva poraza

Ta konec tedna so na igrišče stopile vse Bronxove mlajše selekcije. Končni izkupiček je sicer pozitiven vendar ne moremo mimo tega, da so bila pričakovanja še nekoliko večja.

Poraz mladincev v petek z Litijo ne spada med presenečenja. Aktualni državni prvak je ta trenutek pač premočen za našo ekipo. Škoda je le, da več kot solidna igra naše ekipe ni rezultirala z nekoliko nižjim porazom in kakšno žogo v gostujoči mreži, kar sploh ne bi bilo nezasluženo.

Sobota je prinesla 100% izplen. Selekcija U13 je dobila obe tekmi v športnem centru v Ribnici. Našo premoč sta morala priznati ekipi Ribnica Kočevje in Litija. Tudi primorski derbi kadetskih ekip je pripadel mladim Bronxom, ki so nekoliko nepričakovano visoko ugnali tekmeca iz Ajdovščine. 14 zadetkovg v gostujoči mreži je rezultat resnega pristopa in navdinjene igre celotne ekipe.

Za zaključek smo v nedeljo spremljali še derbi vodilnih ekip lige U15. Po dveh zmagah so v tretje Bronxi le klonili proti Extremu iz Sodražice. Ta nedelja zagotovo ne bo sodila med tiste, ki se jih bodo naši fantje radi spominjali. To je bil dan, ko rumeno modrim ni šlo popolnoma nič od rok, kar so gostje znali izkoristiti in zasluženo zmagali. Poraz pa ni vplival na stanje na lestvici, saj Bronxi še vedno držijo prvo mesto.

Po vikendu, ko je večina naših selekcij nastopila v domači dvorani prihaja konec tedna, ko bodo vse naše ekipe gostovale. Kljub temu se nadejamo novim točkam in dobrim igram naših fantov.