Pomemben vikend za štiri selekcije Bronxov

Od petka do nedelje bodo na delu vse štiri naše selekcije, ki so si zagotovile nastop v končnici za prvaka. Res, da je pri članih nocoj na sporedu še zadnji krog rednega dela prvenstva, vendar le ta ne more spremeniti dejstva, da so Bronxi že uvrščeni v končnico. Bo pa kljub temu tekma s Tomažem zelo pomembna za obe ekipi, saj se bo na njej odločalo o tem, kdo se bo v 1/4 finalu izognil trenutno premočnima ekipama za vse ostale tekmece: Dobovcu in Litiji. Glede na dejstvo, da Sevnica nocoj ne igra tekme, ker je prosta, bi Bronxom že točka zagotovila premik na lestvici in željeno 5 ali 6 mesto pred četrtfinalom. Nocojšnja tekma se igra izjemoma ob 20.00 uri.

V soboto odhaja naša selekcija U17 v Sladki Vrh, kjer se bo odigral derbi vodilnih ekip; Slovenske Gorice in Bronx. Ekipe iz vzhodnega dela so za naše fante določena neznanka, dejstvo pa je, da so domačini zagotovo kakovostni, če so na prvi tekmi uspeli premagati najboljšo ekipo rednega dela lige zahod: ŠD Extrem.

V nedeljo na praznik žena je na Škofijah dvojni spored. Ob 14.30 se bosta v derbiju lige U19 pomerila Bronxi in Siliko. Že kar nekaj let so tekme teh dveh tekmecev prava paša za oči zato si nedeljsko tekmo velja ogledati v živo. Naši fantje bodo zagotovo dali vse od sebe, da zadržijo vodilno pozicijo na lestvici.

Takoj po tekmi U19 se bosta ob 16.30 v ligi za prvaka U15 pomerila Bronx in Mlinše. Čeprav nasprotne ekipe ne poznamo verjamemo, da so Bronxi, če so kompletni zmožni premagati prav vse ekipe v ligi in taka so pričakovanja tudi v nedeljo.

Vabljeni na vse domače tekme. Več o zadnjem krogu rednega dela 1. SFL pa si lahko preberete na tej povezavi.