Pomembna tekma za beg z dna lestvice

Bronxi so se še pravi čas prebudili in uspeli zmagati v Ajdovščini za preboj v četrtfinale pokala. Nato so iz Kobarida prinesli še zlata vredno prvenstveno točko. Zdaj pa je na vrsti nova zelo pomembna preizkušnja v domači dvorani. V goste prihaja ekipa Velikih Lašč.

Laščani Bronxom bežijo le za točko, vendar to ne pomeni ničesar. Gostje so se na dosedaj odigranih prvenstvenih tekmah pokazali kot zelo čvrsta ekipa. S svojim specifičnim načinom igre so dodobra namučili čisto vse svoje nasprotnike. Zato se v domačem taboru zavedajo, da jih čaka sila težka naloga, v kolikor želijo zabeležiti pozitiven rezultat.

Žal domača ekipa še vedno ne bo popolna in tako bo najbrž do konca prvenstva. Prve diagnoze za Boruta Kolarja niso nič kaj vzpodbudne in vse kaže, da je zanj sezona že končana. Ravno tako se s poškodbami ali virozami soočajo številni drugi igralci tako, da bodo znova na delu večinoma mladinci. Nekateri od njih so še lani igrali za selekcijo U18.

Kakorkoli že, fantje so odločeni, da bodo drago prodali svojo kožo in, če se pokaže le delček upanja za pozitiven rezultat, ga bodo zgrabili z obema rokama. Vspodbuda zvestih gledalcev bi jim prišla zelo prav, zato vabljeni v športno dvorano Burja na Škofije v petek ob 20.30 uri. Lahko pridejo tudi čarovnice.