Popoln vikend. Tri tekme tri zmage

Mladi Bronxi izpolnili načrte. Vse tri gostujoče ekipe so Škofije zapustile s porazi.

Veliko veselja katerega smo zabeležili tudi v bogati fotogaleriji je bilo v soboto in nedeljo v dvorani Burja na Škofijah. Vse tri naše mladinske ekipe so namreč premagale svoje nasprotnike.

V soboto smo bili priča derbiju kadetske futsal lige. Dve izjemni ekipi sta navdušili prisotno občinstvo. Potem, ko so gostje povedli so Bronxi pritisnili z vso močjo za izenačenje, vendar do njega kar ni in ni hotelo priti. Gostujoči vratar in vratnice tudi ob igralcu več na igrišču nista dovolili, da bi Bronxi zadeli. Tako je bilo vse do 30 minute, ko se je trud domačih obrestoval z izenačenjem. Olajšanje je prineslo še bolj tekočo domačo igro in še dva zadetka za zmago tri proti ena in dokončno osvojitev prvega mesta že dva kroga pred koncem prvenstva.

V nedeljo je prvo mesto branila tudi ekipa U15. Domači ekipi katera je nastopila močno oslabljena se je po robu postavila Litija, ki pa je nasprotno na tekmo pripeljala kar nekaj novih moči. Igralci Litije so imeli veliko fizično premoč, kateri so se domači uprli s prefinjeno in tehnično dovršeno igro. Taka igra je pripeljala domače do visokega vodstva šest proti dve.  Nato pa je sledil padec kakršnega nismo že dolgo videli. Bronxi so gostom dovolili, da so rezultat izenačili na šest proti šest. Sledila je redko videna drama s srečnim koncem. Domači fantje so se zbrali in v samem zaključku srečanja dosegli še dva zadetka za novo zmago in ohranitev prvega mesta na lestvici pred derbijem v Ribnici, ki bo naslednji teden.

Še največ veselja pa je prinesla zadnja tekma. Naši mladinci so v letošnji sezoni zabeležili le eno zmago zato so se druge veselili še toliko bolj, saj so s tem potrdili dosežek iz prve tekme in ekipo Logatca prikovali na zadnje mesto na lestvici.

Novi konec tedna prinaša nove derbije. Tokrat bodo vse tekme odigrane v gosteh. Na igrišča pa se poleg treh, ki so igrale že ta vikend vrača tudi selekcija U13, katera bo tudi lovila vodilno pozicijo na lestvici svoje kategorije.