Poraz v Nazarjah, zmaga na Škofijah

V petek se je na tekmo 1. SFL v Nazarje kot je bilo napovedano odpravila naša mladinska ekipa. Fantje so čeprav brez Ninkoviča in Pohlena tekmo začeli izvrstno in celo povedli. Žal je kasneje splet nesrečnih okoliščin preprečil morebitno presenečenje. 

Najprej je odpadel Kovačevič katerega je po strelu Metulja žoga tako nesrečno zadela v glavo, da je slednji za nekaj trenutkov omedlev, nato pa je še Kocjančič prejel drugi rumeni karton in tudi sam zaključil svoj nastop na tekmi.

To se je seveda poznalo na igri naše ekipe, saj nato niso zmogli več moči, da bi rezultat še enkrat preobrnili. Vsekakor so naši fantje prikazali odlično igro in domačine držali v negotovosti vse do samega zaključka tekme.

V sedmem krogu lige U21 so mladi Bronxi zabeležili že peto zaporedno zmago. Tokratna žrtev je bila ekipa iz Ilirske bistrice. Čeprav tudi tokrat precej oslabljeni so bili suvereni skozi celotno srečanje in posledično dosegli visoko zmago.

Do konca leta sta na vrsti še dve zaostali tekmi v gosteh. Najaprej s Kixi in nato s Kobaridom in sicer 16 in 23 decembra.