Poslastica za zaključek serije domačih tekem

Petek 16. novembra prinaša še tretjo zaporedno domačo tekmo za igralce edinega obalnega prvoligaša. Za konec sledi poslastica, saj na Škofije prihaja Litija. Litijska zasedba katera se je izkazala tudi v evropskih tekmovanjih je daleč najmočnejši nasprotnik Bronxov v domači dvorani letos.

Obalni ljubitelji športa bodo imeli enkratno priložnost videti na parketu zasedbo Litije katera je še mesec dni nazaj odigrala enkratne kvalifikacije za ligo prvakov, katere so se zaključile s tekmo z veliko Barcelono. Igralci kateri so dodobra namučili Barco bodo v petek skušali dokazati svojo kakovost proti naši ekipi. 

Čeprav so Litijani veliki favoriti to ne pomeni, da tekma ne bo zanimiva. Bronxi so znani po tem, da svoje najboljše partije pokažejo ravno proti dobrim ekipam in nedvomno bodo skušali v petek presenetiti. Tudi podpora domačega občinstva deluje na rumeno modre blagodejno in jim daje dodatnih moči.

V obeh ekipah zaenkrat ni težav tako, da bosta nastopili z vsemi razpoložljivimi silami. Naši igralci nimajo kaj izgubiti, zato lahko s sproščeno igro pokažejo, da se lahko kosajo tudi s tako dobrim nasprotnikom ter, da je bil poraz z Vukom le splet nesrečnih okoliščin in slab dan.

Tekma se bo pričela ob 20.30. Vstop v dvorano bo kot ponavadi brezplačen.