Postani futsal trener

KMN Bronx je dolgoletni član 1. Slovenske futsal lige in kot tak skrbi za razvoj malega nogometa na najvišjem nivoju na celotnem obalno kraškem območju. Poleg razvoja igralskega kadra v različnih starostnih kategorijah posebno pozornost posvečajo tudi strokovnemu kadru. Že sedaj je v klubu dejavnih 12 trenerjev z uradno licenco nogometne zveze Slovenije. Še nekaj je takih, ki so si pri Bronxih nabirali izkušnje in pridobili izobrazbo, kateri sedaj svoje znanje prenašajo na igralce v drugih klubih.

Poleg članske ekipe, ekipe mladincev in kadetov so na Škofijah v pretekli sezoni formirali tudi ekipo U15, letos pa želijo postaviti še najmlajšo selekcijo in sicer U13. S takšnim povečanjem delovanja se odpirajo možnosti za nabiranje izkušenj tudi dodatnem trenerskem potencialu.

Zato pozivajo vse, ki bi želeli spoznati delo in možnosti za pridobitev trenerskih izkušenj v enem od najuspešnejših klubov malega nogometa v Sloveniji, da se oglasijo preko elektronskega naslova: info@fcbronx.si ali pa preko telefonske številke 041/338-996.

Predstavili vam bodo sistem dela v klubu, možnosti izobraževanja in ostale podrobnosti, ki bi vas utegnile zanimati.