Pred člansko ekipo je zelo pomembna tekma v ligi za obstanek. Ostale selekcije pa ta konec tedna zaključujejo s tekmovanji v ligah kjer nastopajo.

Bronxi se bodo v prvi domači tekmi lige za obstanek v 1. SFL pomerili z vodečo ekipo Ptuja. Ptujčani so prvi dve tekmi, ki so jih odigrali na domačem igrišču rešili v svojo korist in so trenutno vodeči na lestvici. Nasprotno so naši igralci dva krat gostovali a vseeno zabeležili zmago in neodločen izid in s tem postavili dobre temelje, za nadaljnje boje za obstanek v ligi.
Po dolgem času bo domača ekipa skoraj kompletna, saj bo manjkal le Brus kateri mora počivati zaradi pernega števila rumenih kartonov. Čeprav so Bronxi letos Ptujčane že dvakrat premagali to ne pomeni ničesar, saj je liga za obstanek povsem novo tekmovanje, kjer si vsak želi čim prej priti do točk, ki zagotavljajo miren zaključek tekmovanja. Ker si teh točk želita obe ekipi se nam obeta zelo zanimivo in napeto srečanje, ki si ga velja ogledati.
V soboto ob 14.30 uri bodo zadnje prvenstveno srečanje odigrali naši veterani, ki se bodo pomerili z ekipo Šavrov. Kot je v navadi bo po koncu tekme zaključna veselica kjer ne bo manjkalo hrane in pijače.
Mega Bronxi bodo sezono v 3. SFL Macron zaključili v nedeljo, ko se bodo ob 12.40 pomerili s Pub-om 33. Takoj po zaključku tekmovanja bo tudi zaključna prireditev s prigrizkom in podelitvijo pokalov vsem nastopajočim ekipam.
Delavno nedeljo bodo zaključili člani ekipe U-21, ki se bodo za zaključek tekmovanja odpravili v Ilirsko Bistrico. Naši mladinci, ki v zadnjem času igrajo zelo samozavestno niso brez možnosti, da naredijo še eno presenečenje in se vrnejo domov s točkami.