Pred premorom prihaja na Škofije še vodilna Litija

Za zaključek pred reprezentančnim premorom se bodo Bronxi udarili še z vodilno Litijo. Kot vedno so Litijani favoriti saj premorejo najboljšo in najizkušenejšo igralsko zasedbo v ligi. Domačim bosta poleg tega zaradi parnih rumenih kartonov manjkala Lakoseljac in Franetič.

Na prvem letošnjem srečanju so bili Litijani v vlogi domačina. Na koncu so se veselili zaslužene a zelo težko priborjene zmage. Bronxi so namreč vodili večji del srečanja in le kronični neučinkovitosti gre zahvala, da iz te tekme niso odnesli kaj več. Žal se je ta neučinkovitost ekipi z obale že večkrat maščevala in posledično odnesla veliko število točk.

Glede na nesporno dejstvo, da Bronxi proti dobrim ekipam tudi sami igrajo dobro je za pričakovati še eno malonogometno poslastico v športni dvorani na Škofijah. Sama tekma je še kako pomembna za oba tekmeca. Gostje potrebujejo zmago za ohranitev vodilne pozicije, domači pa še bolj, saj jih le tri točke lahko ohranijo v boju za prva štiri mesta. Čeprav je uvrstitev v play off iz kroga v krog bolj oddaljena se Bronxi ne predajajo in bodo čeprav oslabljeni storili vse, da bi presenetili nasprotnika.

Tudi tokrat je vstop v dvorano prost zato vabimo navijače, da se tekme udeležijo v čim večjem številu. Zagotovo jim po koncu tekme ne bo žal zapravljenega časa.

Sodila bosta Kovačič Gregor in Koritnik Matjaž. Oba sta ostala v slabem spominu domačim navijačem na tekmi prvega kroga, ko je na Škofijah gostoval Kix in tudi po njihovi zaslugi odnesel vse tri točke. Upamo, da bosta tokrat imela boljši dan in, da bosta svoje delo opravila korektno ter dovolila, da igralci na igrišču sami dokažejo kdo je boljši.