Pred zaključkom sezone še tri podelitve za Bronxe

Preden se ena najuspešnejših sezon kluba iz Škofij zaključi bomo priča še trem podelitvam pokalov našim selekcijam. To nedeljo se bo zaključila 3. SFL Koper, naslednjo soboto pa kot zadnje tekmovanje še Liga obalnih veteranov.

V sodelovanju z gospodom Kokaljem je bilo dogovorjeno, da proceduro podelitve priznanj v 3. SFL Koper obogatimo še s podelitvijo pokala naši selekciji U21 za osvojeno tretje mesto v državi in pokala Niku Zajcu kot najboljšemu strelcu te iste kategorije. Priznanja bo podelil predsednik komisije za mali nogomet pri NZS gospod Vlado Močnik. Sama procedura se bo odvijala na terasi dvoranskega bara in se bo pričela ob 13.15.

Po končanem nagrajevanju naših mladincev se bo nadaljevalo s podelitvijo pokalov in priznanj sodelujočim ekipam, najboljšim posameznikom in spremljevalnem osebju (sodniki in delegat) v 3. SFL Koper. Tudi v tej ligi je Bronx prisoten s svojo kombinirano ekipo mladincev U21 in U18.

Zadnje dejanje pa bo na vrsti v soboto 20. aprila, ko bo s tekmovanjem zaključila še Liga obalnih veteranov. Veteranska ekipa Bronxov je kot ponavadi že zagotovo uvrščena med tri najboljše. Le točka zaostanka za prvouvrščeno Luko Koper, pa še vedno ohranja upanje na morebitno prvo zmagoslavje v tej kakovostni in zelo priljubljeni ligi.