Prekinitev vseh tekmovanj in treningov

Pred nekaj urami smo prejeli obvestili Nogometne zveze Slovenije in Mestne občine Koper glede nadaljnjih ukrepov povezanih z zajezitvijo širjenja izbruha koronavirusa. Najpomembnejši podatek za člane našega kluba je, da se z današnjim dnem prekinejo vsa uradna tekmovanja kakor tudi treningi vseh selekcij. Prekinitev velja vsaj do konca meseca marca. O nadaljnjih korakih bomo javnost sproti obveščali.

Nogometna zveza Slovenije:

Nogometna zveza Slovenije z današnjim dnem prekinja vsa tekmovanja pod svojim okriljem, potem ko je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) včeraj razglasila pandemijo koronavirusa, širom Slovenije pa se s ponedeljkom zapirajo tudi vse izobraževalne ustanove.

NZS je ocenila, da je morebitno tveganje okužbe previsoko, da bi se nogometna tekmovanja  nadaljevala, zato je z današnjim dnem prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem NZS, poleg tega NZS priporoča tudi prekinitev vseh treningov za vse mlajše in mladinske selekcije.

Ukrep za zdaj velja do konca marca, delovanje NZS na ostalih področjih pa bo med tem časom potekalo nemoteno, vendar v skladu s priporočili in odredbami države. Ker se razmere hitro spreminjajo, bomo še naprej pozorno spremljali situacijo in v skladu s tem sprejemali nadaljnje ukrepe.

Mestna občina Koper:

Odpove se izvajanje vseh organiziranih športnih aktivnosti v javnih športnih objektih in izvajanje letnega programa športa Mestne občine Koper. Ukrep začne veljati takoj oziroma najkasneje s petkom 13.03.2020.

FC Bronx:

Vse člane našega kluba in ostale državljane želimo še enkrat opozoriti naj bodo pozorni in naj delujejo preventivno v skladu s pripetimi navodili. Upamo, da se kmalu spet srečamo tam kjer se najboljše počutimo; na športnih igriščih.

IO KMN Bronx Škofije