Prepričljiva domača zmaga

Bronxi so v tekmo katero so dobesedno morali zmagati krenili odločno. Takoj so si ustvarili nekaj zrelih priložnosti katere pa so ostale neizkoriščene. Ko se je razbranil še gostujoči vratar je vse skupaj začelo dišati po scenariju, ki se je dogajal v Sevnici, ko so Bronxi zgrešili številne priložnosti in zaradi tega ostali brez dveh točk.

Tokrat k sreči le ni bilo tako. Na polovici prvega polčasa je po odlični akciji zadel Zajc. Malo za tem pa še Grželj, kateri je v svojem slogu preigral gostujočega vratarja in porinil žogo v mrežo.

Do konca polčasa nismo videli več zadetkov, čeprav priložnosti za to ni manjkalo. Tudi v drugem delu so se domači več kot polovico polčasa mučili z žilavim nasprotnikom, kateri je občasno prihajal do polpriložnosti, ki pa niso bile nevarne za gol na katerem je branil Kocjan. Potrditev zmage je prišla v 35 minuti z drugim zadetkom Zajca.

Gostje so poraz ublažili v zadnjih trenutkih tekme po napaki v domačih obrambnih vrstah. Bronxi so pokazali še eno zelo solidno igro katero pa bodo v bodoče morali začiniti še s kakšnim zadetkom. Veliko število zgrešenih priložnosti se jim zna v bodoče še kdaj maščevati zato bi bilo dobro, da bi čim prej popravili realizacijo. Priložnosti za to si namreč med tekmo ustvarijo več kot dovolj.