Prepričljiva zmaga mladincev nad Kobaridom

Začetek tekme je bil za domačo vrsto katastrofalen. Po dobri minuti igranja so gostje že vodili z dve proti nič. Ko je že kazalo na polom mlade domače ekipe je Ninkovič izid zmanjšal z izjemnim zadetkom iz prostega strela.

Sledilo je obdobje brez zadetkov, vendar ne tudi brez priložnosti. Predvsem domači so postajali vedno nevarnejši. Njihovo neučinkovitost (koliko krat videno tudi pri članski ekipi) so gostje kaznovali z novim zadetkom. Na odmor se je vseeno odšlo z neodločenim rezultatom. S pomočjo soigralcev je Ninkovič zadel še dva krat in že v prvem polčasu sam dosegel tri zadetke.

Drugi del je potekal v popolni dominaciji domačih igralcev. Priložnosti so si sledile ena za drugo toda zadetka nismo videli do 31 minute. Takrat pa je dva krat zapovrstjo zadel Kocjančič Irvin. Malo kasneje je Ninkovič zadel še četrtič na tekmi, Kocjančič pa mu je sledil s svojim tretjim zadetkom.

Deklasirani gostje so se pobrali tik pred koncem tekme in rezultat ublažili vendar niso mogli ogroziti domače zmage.

Mladi Bronxi so razen nekaj kritičnih minut pokazali izjemno predstavo in s tem potrdili svojo odlično formo. Le to so demonstrirali tudi teden dni prej v Ribnici vendar je tam bilo tudi nekaj zunanjih faktorjev, ki niso dovolili, da bi dobro igro potrdili z ugodnim rezultatom.

Tak rezultatski preobrat kaže na visoko moralo ekipe. Kljub odsotnosti dveh pomembnih igralcev so mladi Bronxi dokazali, da so letos sposobni mešati štrene pri vrhu prvenstvene lestvice. Upajmo, da bodo uspeli brzdati čustva in nadaljevali s takimi predstavami. Ni še namreč čas za letenje nad oblaki. Do konca prvenstva so še številne tekme in na vsaki posebej se bo potrebno dokazovati v kolikor se bodo želeli še veseliti.