Presenetljivo tesen poraz Bronxov v štajerski prestolnici

Bronxi so še enkrat pokazali zobe. Na tekmi kjer naj bi vse potekalo gladko v korist vijoličastih so se odlično upirali in klonili šele v samem zaključku tekme. Že v tretji minuti je Zajc popeljal naše fante v vodstvo. Praktično v isti minuti je Fideršek izenačil. Že čez tri minute je zadel še Kroflič za domače vodstvo. Na polčas sta ekipi vseeno odšli z izenačenim izzidom, saj je za našo ekipo zadel vedno boljši Kolar.

Vse do 31 minute je bila tekma odprta. Z malo sreče bi se vodstva lahko veselili tudi Bronxi. Žal se je obrnilo drugače. Za Maribor je zadel hrvat Jurič. Domači so za zmago trepetali vse do izdihljaja tekme. V čisto zadnji minuti so rumeno modri v želji po izenačenju namreč storili napakao katera je Fideršku omogočila, da je dosegel svoj drugi zadetek in potrdil zmago Maribora.

Kljub porazu v našem taboru ne moremo biti razočarani. Kar smo želeli smo kljub vsemu dosegli. Testirali smo svoje sposobnosti in sebi in drugim dokazali, da z nami ne bo šale ne glede na to kdo se bo znašel na drugi strani igrišča. S takim pristopom kot v Mariboru lahko namreč mešamo štrene tudi najboljšim.