Previsok poraz Bronxov v Rogaški

Dobovec je zasluženo zmagal a si Bonxi niso zaslužili tako visokega poraza

Derbi v Rogaški slatini Bronxom na koncu ni prinesel ničesar pozitivnega. Odlična tekma se je v zadnji tretjini izrodila, kar je pripeljalo do navidezno lahke zmage domačih. Namesto praznika futsala smo zato v zaključku tekme spremljali festival rumenih in rdečih kartonov in posledično psihični kolaps naše ekipe, ki je seveda rezultiral tudi na rezultatu. Bronxi so bili med in po tekmi zelo nezadovoljni tudi s sojenjem, vendar bomo to tematiko obdelali, ko si v miru ogledamo posnetke s tekme.

Veseli nas lahko le dejstvo, da so rumeno modri vse do zgoraj omenjenih dogodkov bili enakovreden tekmec domači ekipi. Ustvarili so si cel kup izrednih priložnosti vendar niso uspeli premagati Puškarja. Domači so bili le za odtenek uspešnejši. Čujec je v 11 minuti edini premagal Alena Mordeja.

Takšna slika na igrišču je bila vse do 28 minute. Izključitev našega vratarja je pomenila tudi zadetek za domače, izključitev Škerliča še enega. Nato so na naši strani padali le še kartoni; kar 6 rumenih in dva rdeča in posledično tudi zadetki domačih. Najbolje je zmedo na igrišču izkoristil Čujec, ki je zadel kar štiri krat.

Tekmo v Dobovcu bo najbolje kar najhitreje pozabiti in iz nje izvleči tudi kakšen nauk, da se nam slučajno v bodoče ne zgodi kaj takega. Če že izgubimo tekmo, da vsaj ne dovolimo, da smo izprovocirani in posledično ostanemo brez pol ekipe za naslednjo tekmo.

Izjave trenerjev takoj po odigranih tekmah si lahko preberete na priloženi povezavi.