Pričakovan poraz Bronxov v Litiji

Začetek tekme je bil tak kot bi si ga lahko le želeli. Po prvem naletu domačih katerega so Škofijoti uspešno zdržali je sledil zadetek Zajca in vodstvo gostujoče ekipe. Sledilo je peklenskih pet minut igre v katerih je bilo doseženih pet zadetkov. V isti minuti kot Zajc je Fetič izenačil. Dve minuti kasneje pa je Mehič že povedel domače v vodstvo, katero pa je bilo kratkega roka saj je Osojnik takoj izenačil. Nekaj trenutkov kasneje je nekdanji Bronx Pertič znova povedel Litijo v vodstvo.

Sledilo je krajše zatišje nato pa so domači v izteku igralnega časa še dva krat zadeli. Uspešna sta bila drugič Mehič in Simeunovič. Na polčas se je odšlo z rezultatom 5 proti 3 za domače.

Drugi del je z zadetkom v prvi minuti odprl Grželj. Takoj je odgovoril Begič in znova povečal razliko na tri zadetke. Sredi drugega polčasa so se Bronxi znova približali na dva zadetka z golom Suhopoljca. Mehič pa je s svojim tretjim zadetkom domače znova popeljal do varne razlike. Piko na i je dodal Osredkar. Igro vratarja v polju  pa je čisto na koncu tekme kaznoval še Fetič.

Odprta igra obeh nasprotnikov je bila paša za oči za prisotne obiskovalce, kateri so lahko uživali v številnih zadetkih. V taki igri so se domači bolje znašli in zabeležili zasluženo zmago. Bronxi kateri se lahko tolažijo, da niso prejeli nobenega kartona, ki bi ekipo še dodatno oslabel na naslednjem srečanju, se že ozirajo proti naslednji za njih zelo pomembni tekmi s Kixi katera bo v petek na Škofijah.