Pričele so se priprave na novo sezono

V ponedeljek ob 18 uri so se pričele priprave na sezono 2014/2015. Na prvem treningu, ki ga je vodil trener Dino Krivičič je bilo 16 igralcev. To pa ni celoten kader s katerim Bronxi razpolagajo. Kar nekaj fantov je še na dopustih, nekaterim pa so tudi službene obveznosti preprečile udeležbo.

Vadba poteka v sproščenem vzdušju. Fantje bodo trenirali do petka. Nato sledi dan premora, v nedeljo popoldan pa že prve tekme, saj bo na vrsti tradicionalni turnir primorskih prvoligašev.

Zasedba v klubu je taka kot je bila ob koncu preteklega prvenstva. To pomeni, da bodo glavno breme nase prevezeli naši mladi igralci, katerim bodo s svojimi izkušnjami v veliko oporo še Kapun, Čuk, Okretič in Mirkovič.

Blaž Peljhan se za enkrat ne bo udeleževal treningov saj mu obveznosti v službi tega ne dovoljujejo. Ravno tako za enkrat ni tudi Aleša Šmona kateri še čuti posledice poškodbe iz prvega kroga preteklega prvenstva. Aleš bo najprej ugotovil kako resne so njegove težave. Vsi v klubu srčno upamo, da bo vse v redu in, da se nam bo lahko čim prej pridružil.

Večjih sprememb v igralskem kadru sicer ni več za pričakovati vendar, ker je prestopni rok še v teku ne moremo zagotovo trditi, da se ekipa ne bo več spreminjala. Še vedno so namreč možni tako odhodi kot eventuelni prihodi igralcev.