Pričenja se člansko državno prvenstvo

Priprave se nezadržno bližajo h koncu. Kaj smo med njimi naredili se bo videlo že v petek 19 septembra ob 20.30 uri, ko bosta sodnika označila pričetek srečanja med domačimi Bronxi in Extremom iz Ribnice.

Gostje so novinci v ligi in tako kot Bronxi stavijo na delo z mladimi. Kljub temu pa so v tem trenutku celo favoriti srečanja, saj le premorejo nekaj izkušenih igralcev katerih v naši ekipi močno primanjkuje.

Letošnja Bronxova prvoligaška ekipa ne samo, da je najmlajša v zgodovini kluba ampak je tudi z naskokom najmlajša v letošnjem prvoligaškem tekmovanju. Nosilci igre bodo fantje starosti od 18 do največ 22 let.

To bo za njih najbrž kar veliko breme zato si zaslužijo vso podporo tako kluba kot tudi javnosti. S pomočjo navijačev bo tudi cilj obstati v ligi lažje dosegljiv. Žal je že tako oslabljena ekipa doživela še nekaj nepričakovanih sprememb v kadru, saj kar nekaj igralcev iz različnih razlogov še ne bo zmožnih nastopiti na petkovi tekmi.

Vstop na tekmo je kot ponavadi prost zato vabimo vse naše simpatizerje, da s svojo prisotnostjo pripomorejo k dobremu vzdušju v dvorani Burja na Škofijah.