Pričenja se državno prvenstvo. Bronxi gostujejo v Ljubljani.

Pomlajeni in kot ponavadi precej spremenjeni Bronxi bodo za uvod odpotovali na sila težavno gostovanje. Ekipa Vuko je lanski zmagovalec drugoligaškega tekmovanja, pomembneje od tega pa je, da jo sestavljajo igralci katere lahko štejemo med pomembnejše akterje malonogometnega dogajanja na slovenskem ozemlju.

Že res, da je večina njih kar nekoliko v letih, vendar zato premorejo obilico znanja in izkušenj. Da so to zelo uporabne dobrine med drugim dokazuje tudi Mile Simeunovič, kateri igra še vedno eno pomembnejših vlog v državnem prvaku Litiji.

Kurtič, Drobnič, Brkič, Korada, Bajc in drugi so zagotovo garancija za uspešno sezono Ljubljanskega prvoligaša. Bronxi se jim bodo zoperstavili z ekipo, kjer manjka kar nekaj lanskoletnih nosilcev igre. Na igrišču ne bomo videli: Stampferja, Lakoseljca, Franetiča, Osojnika in Grželja. Njihovo vlogo bodo skušali prevzeti: Peljhan iz Ajdovščine, Radiškovič, Čuk in Kocjan iz razpadle Divače ter domači mladinci: Zajc, Kocjančič, Pohlen, Felda, Kovačevič in drugi.

Trenerski dvojec Janjič – Vujič na žalost ne bo mogel računati tudi na Mirkoviča, Suhopoljca in Šmona, kateri so poškodovani.

Kljub temu Bronxi ne gredo v Ljubljano z belo zastavo. Zgodovinsko dejstvo je, da biti član Bronxov pomeni imeti tudi veliko mero poguma in biti pripravljen na “fajt” ne glede na okoliščine. Kako jim bo nocoj to uspevalo si lahko ogledate tudi na videoprenosu na spletni strani Futsal.si.