Pričenja se nova futsal sezona na Škofijah

S tekmo proti Litiji Bronxi ta petek na Škofijah odpirajo novo sezono

 

Ta petek bodo oživele slovenske futsal dvorane. Zaradi evropskega prvenstva, ki ga bo konec januarja 2018 gostila Slovenija je tokrat pričetek najkakovostnejše državne lige še nekoliko bolj zgoden kot običajno.

Ekipa Bronxa je čez poletje doživela številne spremembe. Nekaj kakovostnih igralcev je boljšo finančno prihodnost našlo v tujini. Nadomestili so jih mladi obalni talenti, ki jim bo pri vključevanju v svet vrhunskega futsala pomagalo izkušeno jedro ekipe: Hrvatin, Radiškovič, Mordej, Čuk, Mirkovič in Zajc.

kako se bo mešanica izkušenj in mladosti obnesla bomo videli skozi prvenstvo. Prva tekma je namreč v tem trenutku skoraj pretežka, da bi lahko dobili realno oceno kakovosti domače ekipe. Litijani se sicer izgubili brazilce vendar so se obenem okrepili z najboljšimi domačimi igralci in znova merijo na sam vrh lestvice.

Obeta se zanimiva tekma, ki bo ponovitev polfinala prejšnjega prvenstva. Kljub dejstvu, da so gostje favoriti se bodo Bronxi po najboljših močeh potrudili, da bi gostom zagrenili gostovanje na obali.

Tekma Bronx Škofije – FC Litija se bo v dvorani Burja odigrala ta petek s pričetkom ob 20.30. Vstop je prost zatorej ni razloga, da dvorane dodobra ne napolnimo in pomagamo našim fantom.