Pričenja se projekt Futsal life

Komaj se je sezona dobro končala že so pri Bronxih na vrsti novi projekti. Poletni čas bo tako že drugo leto zapored v znamenju Futsal lifa.

Že v prvi izvedbi se je Futsal life izkazal za zelo uspešnega. Rezultati selekcij sodelujočih v projektu so bili nadpovprečni in dokazujejo njegovo upravičenost. Dva naslova državnih prvakov selekcij U13 in U17, četrto mesto selekcije U19, peto mesto selekcije U15 in številne zmage na močnih mednarodnih turnirjih so dokaz, da je bil projekt dobro sprejet in kakovostno izpeljan.

Na tem mestu gre zahvala vsem sodelujočim; igralcem za njihov trud in odrekanje, staršem, ki so jim nudili nesebično podporo, strokovnemu štabu za kakovostno opravljeno delo, upravi kluba in drugim podpornikom za fenomenalne pogoje, pokroviteljem, ki so verjeli v naš projekt in so ga podprli po svojih najboljših močeh in seveda našim navijačem za čudovite trenutke pred, med in po tekmah, ki so nam jih podarili.

Počitka pa pri Bronxih ni. Že v soboto 25 maja se pričenja letošnji Futsal life z udeležbo slekcije U19 na turnirju članske kategorije v Ajdovščini. Nato pa sledi pester program za vse naše selekcije, ki se bo odvijal v močni mednarodni konkurenci:

8. junij mednarodni turnir v Zagrebu za selekcijo U17

9. junij mednarodni turnir v Zagrebu za selekcijo U19

15. junij mednarodni turnir v Zagrebu za selekcijo U13

16. junij mednarodni turnir v Zagrebu za selekcijo U15

22. junij do 2. julij. 2. Summer futsal fest na Škofijah in v Kopru. Mednarodni futsal festival za vse starostne kategorije

5. julij do 7. julij. Tri dnevni mednarodni futsal festival v Novem Vinodolskem za selekcije U13, U15 in U17

Konec avgusta ali začetek septembra. Štiridnevne skupne priprave za vse selekcije v enem izmed turističnih centrov v Sloveniji.

Pričakujemo, da bo tudi letošnji Futsal life prinesel obilico lepih trenutkov vsem udeleženim in, da bo tudi naslednja sezona v državnih ligah uspešna kot ta, ki je pravkar končana.

Skupaj smo močnejši, zato stopimo skupaj, da našim mladim omogočimo najboljše pogoje za delo in njihov razvoj.