Pričenja se srditi boj za obstanek. V petek na Škofijah gostuje Kix

Po dolgotrajni pavzi so prejšnji teden prvoligaši nadaljevali s prvenstvom. Bronxi so gostovali v Litiji in skoraj da pričakovano izgubili. Jutrišnji nasprotnik Kix pa je v Sežani izgubil veliko bolj pomembno tekmo s Safirji. Ta zmaga je Safirje znova vrnila v boj za obstanek tako, da bo srečanje na Škofijah izredno pomembno za oba tekmeca.

Morebiten poraz zna biti že usoden v boju za obstanek, zmaga pa odpira vrata vse do petega mesta. Zato je za pričakovati ogorčen boj skozi celotno srečanje.

Tekmeca sta se v tej sezoni pomerila že dva krat in vsakič so bili gostje uspešnejši. Kix je zmagal na Škofijah Bronxi pa v Ajdovščini. Kako bo v tretje bomo zvedeli v petek okoli 22 ure.

V domači ekipi zaenkrat ni bolanih ali poškodovanih igralcev. Zaradi kartonov prejetih v tekmovanju U21 bo manjkal Zajc, kar je sicer rahel nesmisel a taka so pravila katerih se je potrebno držati.

Fantje, ki so se že pred časom odločili, da bodo sezono pripeljali do konca so pošteno delali na treningih in prav bi bilo, da se jim to delo končno enkrat v tej sezoni vrne v obliki zmage in prepotrebnih točk. Do teh bodo vsekakor lažje prišli ob vspodbudi gledalcev zato vse, ki jim ni vseeno za obalni futsal vabimo, da si tekmo ogledajo.