Pričenjajo se tekmovanja mladih

Ta konec tedna se pričenjajo tekmovanja tudi za mlajše kategorije. Najprej bodo na parket stopili igralci ekipe U18. Tekma s Puntarjem se bo v športni dvorani Burja na Škofijah odigrala v soboto s pričetkom ob 11.00 uri.

Pri tej selekciji je letos prišlo do največjih sprememb. Med poletjem sta se namreč sestala predsednika edinega obalnega prvoligaša Željko Stanič in člana 3. SFL Black & White Arturo Steffe. Predsednik Bronxov kateri je obenem tudi predsednik komisije za mali nogomet pri MNZ Koper je predlagal, da bi ekipi združili moči na področju dela z mladimi igralci v Koprski občini in tako ojačali pozicijo tega športa v našem okolju. Ker je bil tudi Steffe podobnega mišljenja je hitro prišlo do dogovora. Kluba sta združila moči in tako je nastala zelo solidna ekipa, ki bo tekmovala v letošnjem prvenstvu.

KMN Bronx ponuja vrhunske pogoje za delo in napredek, B&W pa večjo bazo igralcev katera je v Kopru. Ekipo, ki bo v tekmovanju nastopala z imenom Bronx B&W bo vodil Čopič Vladimir iz B&W ob pomoči Steffeta. Nadejamo se lahko, da bo v bodoče to sodelovanje še razširjeno na selekcije U15, U13 in mlajše.

Selekcija U21 štarta v prvenstvo teden dni kasneje. Tudi oni bodo nastopili na domačem igrišču, nasprotnik pa bo lanskoletna najboljša ekipa lige zahod Extrem iz Sodražice. Ravno v Sodražici sta obe naši seleciji nastopili prejšnjo nedeljo na Extremovem dnevu futsala in obe osvojili 3. mesto. Več o tekmovanju si lahko preberete na povezavi.