Prihaja državni prvak

Danes v dvorano Burja prihaja najmočnejša slovenska ekipa zadnjih let Dobovec pivovarna Kozel. Klub čigar proračun in posledično igralski kader močno odstopa med vsemi slovenskimi futsal ligaši, kar je vidno tudi na igriščih širom države, saj praktično nima konkurence v slovenskem prostoru. Pred tednom dni se je Dobovec izkazal tudi v Evropi, saj je znova napredoval med 16 najboljših in se obenem dobro kosal tudi z aktualnim evropskim prvakom. Ekipa sestavljena iz samih slovenskih reprezentantov in kakovostnih igralcev iz tujine je zagotovo vredna ogleda.

Bronxi, kar se tiče članske konkurence ne moremo konkurirati ne finančno ne z igralskim kadrom, lahko pa z borbenostjo in željo nadoknadimo marsikateri manjko. Na tekmi, kjer domači nimajo kaj izgubiti lahko igralci vsaj testirajo svojo pripravljenost v primerjavi s profesionalci iz nasprotne ekipe. Dodatno domače bremenijo izostanki nekaterih igralcev, saj vratar Mordej mora odslužiti še eno tekmo kazni zaradi kartona na Ptuju, še nekaj fantov pa toži nad poškodbami, virozami in drugimi težavami.

Kakorkoli že, le enkrat v sezoni na Škofijah gostuje tako izjemna ekipa zato bi bilo vsekakor škoda ne izkoristiti priložnosti in si mojstre futsala ogledati v živo. Zato vabljeni vsi v dvorano Burja. Več o nocojšnjem krogu si lahko preberete tudi na Futsal.si