Prihaja državni prvak

Serija tekem v domači dvorani se nadaljuje. Začetek je bil zelo obetaven. Zmaga s Puntarjem je prinesla mir v tabor Bronxov. Sledi pa tekma na kateri domači nimajo kaj izgubiti.

Dobovec pivovarna Kozel je aktualni državni prvak, zmagovalec superpokala in udeleženec UEFA lige prvakov. Razpolagajo z izvrstnim igralskim kadrom katerega vodenje je pred kratkim prevzel tudi na Škofijah dobro znani Zoran Tesko. Vse to kaže, da so gostje na Škofijah veliki favoriti za zmago.

Da pa favoriti ne zmagujejo vedno je v prejšnjem krogu dokazala Litija kateri je Dobovec komaj da uspel odvzeti točko. Tudi Bronxi imamo pozitivno izkušnjo iz zelo pomembne tekme z Dobovcem. Kdo se ne spomne finala pokala pred dvema letoma, ko so rumeno modri razbili takratne izrazite favorite in to na njihovem igrišču.

Kakor koli že, zagotovo se obeta zelo zanimiva tekma katere ne gre zamuditi. Vstop v športno dvorano Burja je seveda prost in organizator pričakuje še boljši obisk od že tako odličnega, ki je bil zabeležen na prvi tekmi.