Prihaja odločilni petek

V petek 21. marca ob 20.30 se bo v športni dvorani na Škofijah zgodila tekma, ki bo odločala o nadaljnjem poteku sezone za Bronxe in Puntar iz Tolmina.

Zmaga Bronxov prinaša tretjo in obenem odločilno tekmo v torek v Tolminu, nasprotno pa eventuelni poraz pomeni tudi zaključek tekoče sezone.

Čeprav je pred četrtfinalom izgledalo, da bodo Tolminci imeli lahko delo, saj so Bronxi temeljito pomladili ekipo, je prva tekma v Tolminu prinesla popolnoma drugačno sliko.

Bronxi so do zadnjih izdihljajov srečanja držali v rokah senzacionalno zmago. Zadetek domačih za izenačenje tik pred koncem je obe ekipi pripeljal do streljanja šestmetrovk, ketere so domači izvajali bolje in zabeležili prvo zmago.

Potek prve tekme daje Bronxom upravičeno upanje, da lahko v svoji dvorani in pred svojimi navijači naredijo korak naprej, premagajo Puntar in si zagotovijo še tretjo tekmo, ki bo odločala kdo od dveh ekip se bo uvrstil med najboljše štiri v državi. S podporo gledalcev bo visoko postavljen cilj vsekakor lažje dosegljiv.

Vstopnine za ogled tekme ni.

Vabljeni