Prihajajo Mariborčani

Pokalno razočaranje je že pozabljeno saj je že na vrsti sedmi krog prvenstva. Na Škofije v petek prihajajo igralci ekipe Re Max Maribor. Štajerci Bronxom bežijo za tri točke zato se obeta zanimiv boj za šesto mesto na lestvici.

Pred začetkom prvenstva so Mariborčani zaradi silnih okrepitev veljali za tihe favorite za končno zmago. Po odhodu dvojca Radiškovič – Grželj so njihove ambicije nekoliko upadle, vendar gre še vedno za zelo dobro ekipo. V ekipi igra tudi nekdanji članski reprezentant velikonogometne reprezentance Suad Filekovič

V domačem taboru ni nič novega. To, da se vsak teden še kakšen igralec poškoduje je že stalnica. Na pokalni tekmi jo je skupil Mesarec, na mladinski tekmi znova Čajič, na torkovem treningu pa še Depangher. Trenerskemu dvojcu Žunič – Krivičič tako letos res ni dolgčas, saj iz tedna v teden bijeta bitko z vprašanjem kako sestaviti ekipo za naslednjo tekmo. Za povrh vsega pa zaradi sporne odločitve sodnika na pokalni tekmi v kadru ne bo niti vratarja Skutlja, ki je moral počivati že na mladinski tekmi, vendar mu kazen preteče šele s prvo člansko tekmo.

Upajmo, da bodo fantje, ki so sposobni za igro dali vse od sebe, kaj bo to pomenilo na končnem rezultatu pa bomo videli v petek okoli 22 ure.

Vabljeni torej v dvorano na Škofije na dvoboj primorcev in štajercev.