Primorski derbi danes na Škofijah

Oči ljubiteljev slovenskega futsala bodo danes usmerjene le na Škofije. V dvorani Burja bo namreč ob 20.00 uri odigrano zaostalo srečanje med FC Bronx in Oplast Kobarid. Gre za edini preostali primorski derbi zato gre kot običajno pričakovati zanimivo in napeto tekmo.

Ekipi bosta v derbi vstopili s pozitivnima rezultatoma iz zadnjega kroga. Bronxi so premagali Dobrepolje, Oplast pa je celo malo presenetljivo odščipnil točko Litiji. Glede na položaj na lestvici obe ekipi točke zelo potrebujeta zato bo boj za dosego tega cilja zagotovo hud.

V 6 krogu je bilo srečanje prestavljeno zaradi zdravstvenih težav v vrstah Oplasta, zdaj pa se zdi, da so se tovrstne težave preselile v domači tabor. Že tako najmlajša ekipa v ligi zagotovo ne bo mogla računati na tri pomembne igralce, ki jih pestijo poškodbe, zdravstvena slika kar se tiče viroz pa se itak spreminja dnevno.

Kot je zadnje čase normalno bo primorski derbi odigran brez prisotnosti gledalcev, zato si ga vsi zainteresirani lahko ogledate v živo na tej povezavi.