Prva tekma tretjega dela prvenstva ni prinesla uspeha naši ekipi

Po začetnem otipavanju brez pravih priložnosti so domačini zadeli iz navidez nenevarne akcije. Jani Ručna je sprožil strel s precejšnje razdalje, kateri ne bi ogrozil našega vratarja, če po poti proti golu ne bi zadela enega od igralcev in spremenila smer. Najprej se je odbila od vratnice v Zokija nato pa v mrežo.

V trinajsti minuti so domači svoje vodstvo povišali potem, ko so izigrali gostujočo obrambo. Sledile so minute s številnimi prekrški in Bronxi so hitro prekoračili dovoljeni bonus ter omogočili Ručni, da zadane še enkrat.

Takoj za tem je Hrvatin znižal rezultat. Bronxi so pritisnili in, ko smo pričakovali še kakšen zadetek v domači mreži naredili začetniško napako in znova prejeli zadetek. Rezultat polčasa je postavil Osojnik z zadetkom iz prostega strela.

Polovico drugega polčasa nismo videli zadetkov, čeprav priložnosti ni manjkalo. Nato je sledila nova nepazljivost naših igralcev in zadetek Rosiča. Odgovoril je Šmon z novim znižanjem izzida. Tudi zadnji domači zadetek je bil podoben prvemu. Znova je nastreljana žoga nekoga zadela in spremenila smer leta ter tako premagala Kranjca, kateri je branil za Bronxe v drugem polčasu.

Po tem zadetku je v gostujoča vrata stopil še Osojnik in začel se je lov za izenačenjem. Taka igra je prinesla zadetek Suhopoljca v 36 minuti. Nato so domači strnili svoje vrste in kar nekaj minut uspešno kljubovali napadom Bronxov. Znova so klonili šele v zadnji minuti in tako smo spremljali dramatičnih zadnjih pol minute igre. V tem času so Škofijoti uspeli pripraviti še eno akcijo katero je zaključil Hrvatin s strelom, ki je švignil čez vratnico.

Priložnost za izenačenje je bila zapravljena a ne  s tem zadnjim strelom ampak z igro skozi celotno srečanje. Bronxi tokrat niso bili dovolj dobri, da bi izkoristili težave Oplasta, kateri je bil v petek definitivno premagljiv.